0

Op de rode loper in Londen

By 10 juli 2023augustus 9th, 2023Algemeen

In Londen betrad ik niet alleen het heilige gras van Wimbledon, maar ook de rode loper voor het Victoria & Albert Museum. Daar vond namelijk het ITF World Champions Dinner plaats. Als dessert werd de nummer één van de ranglijst over 2022 in het zonnetje gezet. Ik zal maar meteen verklappen wie dat is: je bent nu op zijn site.

In december van ieder jaar wordt vaak de balans opgemaakt. Dat resulteert, behalve in Top 2000-lijstjes en jaaroverzichten, ook in de jaarranking van de International Tennis Federation. Omdat ik op oudjaarsdag de hoogste positie op de ranking had, werd ik uitgeroepen tot world champion. Daar ben ik natuurlijk best wel trots op!

Deze avond in Londen vergeet ik nooit meer. Ik wil iedereen die me heeft geholpen dit mogelijk te maken dan ook hartelijk bedanken. Het was fantastisch!