0

Twin Titles in New York

By 26 september 2022Algemeen

Helmonder Niels Vink (19) grijpt ook op US Open de macht met winst in dubbel- en enkelspel. Dat kopte het AD op 12 september. Soms moet je dingen die in de krant staan met een korreltje of vaatje zout nemen, maar dit klopt wel aardig denk ik.

Op zaterdag wonnen Sam Schröder en ik van Robert Shaw en David Wagner: 6-1 en 6-2. Mocht je een kwartiertje over hebben, dan kun je hier de hoogtepunten van die wedstrijd bekijken. Spoiler: dat zijn er nogal wat.

Na een nachtje slapen – gelukkig had ik geen last van jonge meisjes op de gang van het hotel – was het op zondag 11 september tijd voor de singlesfinale. Aan de andere kant van het net zat geen onbekende, namelijk mijn goede vriend Sam Schröder. Ik ken hem een beetje en we geven elkaar meestal weinig toe.

Schreeuw

Ook nu was het weer spannend, maar deze keer won ik! Het werd 7-5 en 6-3. Dat kun je hier nog eens bekijken. Bonuspunten voor jou als je raadt wie de schreeuw op 4.17 minuut produceert. Het is niet Edvard Munch.

Met twee titels op zak en verliet ik The Big Apple. Geen slechte score, toch?

Hebbes! Foto: Manuela Davies/USTA