0

Niels wordt ambassadeur van de Esther Vergeer Foundation!

Wat Lionel Messi is voor voetbal, Michael Jordan voor basketbal en Wayne Gretzky voor ijshockey, is Esther Vergeer voor mijn sport, rolstoeltennis. Ik ben dan ook megatrots dat ik kan melden dat ik ambassadeur ben van de Esther Vergeer Foundation!

Esther Vergeer heeft een erelijst waar ik voorlopig alleen nog maar van kan dromen. Ze sloeg van 1998 tot 2013 meer titels bij elkaar dan Queen hits scoorde en bezette veertien jaar de nummer-één-positie op de wereldranglijst. Haar stichting doet al even goed werk. De Esther Vergeer Foundation maakt zich er hard voor dat kinderen met een beperking gewoon kunnen sporten op een gewone vereniging. Heel gewoon dus.

Mooie woorden van Esther

Esther Vergeer sprak prachtige woorden over onze samenwerking: “De foundation zet zich elke dag in om kinderen met een lichamelijke beperking ‘gewoon’ te laten sporten. Sport zorgt er niet alleen voor dat je fysiek en mentaal sterker wordt, maar ook dat je zelfstandiger en zelfredzamer wordt. Niels weet hoe belangrijk sport in je leven kan zijn. Mooi, dat Niels nu naast zijn opleiding en carrière als topsporter de Foundation gaat steunen met zijn ambassadeurschap.”

Trots

Ik ben er trots op dat ik lid ben van Team Esther. Supermooi dat ik kinderen met een beperking zo enthousiast kan maken voor mijn eigen sport. Zo is het voor mij ook ooit begonnen!