0

Ook big in The Big Apple

By 12 september 2021oktober 1st, 2021Algemeen

Next stop: New York. Veel tijd om uit te rusten van de Paralympics was er niet, want zoals de Tour de France wacht ook de US Open op niemand.

Ook in de US of A ging het fantastisch! Samen met Sam won ik de dubbelfinale van Heath Davidson en Dylan Alcott, je kent hem misschien wel van naam. Het werd 6-3 en 6-2.

Anders dan in Tokio bereikte ik in New York wél de finale van het enkelspel. Helaas was de eerdergenoemde Dylan een maatje te groot. Ik wil me niet verschuilen achter excuses, maar ik doe het toch een beetje: ik was hélemaal op en Dylan speelde heel goed. Het lukte niet zoals ik het wilde, in het Louis Armstrong Stadium.

Na Tokio en New York was het tijd om een andere wereldstad aan te doen: Helmond. En daar wachtte me een warm onthaal …