0

Olympisch goud!!

By 1 september 2021Algemeen

De Paralympics 2020 zijn nog niet afgelopen, maar voor mij is het toernooi nú al onvergetelijk. Zojuist wonnen mijn dubbelmaatje Sam Schröder en ik namelijk de finale van het als eerste geplaatste koppel Dylan Alcott en Heath Davidson!

Daarmee is een van mijn dromen uitgekomen. Ik kan het nog maar nauwelijks geloven dat ik binnenkort met een gouden medaille het vliegtuig in stap. Maar heel veel tijd om weg te dromen is er niet, want morgen wacht er nog een belangrijke wedstrijd: de bronze medal match tegen Koji Sugeno. Natuurlijk ga ik alles op alles zetten om ook in de singles nog een medaille te winnen.

Fans, bedankt voor jullie geweldige support en hartverwarmende berichten en aanmoedigingen op WhatsApp en social media. Ik kan niet overal op reageren, maar reken maar dat ik ze lees. Graag tot snel in Nederland!