0

Prague Cup Czech Indoor ITF-2 21-25 November

By 25 november 2018december 12th, 2018Algemeen

Mijn laatste internationale toernooi van 2018. Samen met mijn coach Hans Jurgen heb ik een hele goede week gehad!

De 1e ronde speelde ik tegen Haim Lev uit Israel en won in 2 sets.
In de kwartfinale kwam ik uit tegen James Shaw uit Engeland, nr 10 op de wereldranglijst en speelde ik een erg goede wedstrijd. Met setstanden 6-1 & 6-2 ging ik door naar de halve finale, waar ik won van Greg Hasterok (USA, nr 16) met 6-2 & 6-2.
Een finaleplek in een ITF-2 toernooi! Helaas ben ik er net niet in geslaagd om mijn goede week in Praag te bekronen met de eindoverwinning. Mijn landgenoot Sam Schröder was net te sterk; 6-7, 6-2, 3-6. Toch ben ik ongelofelijk trots. Als je ziet welke stappen ik heb gemaakt sinds januari, en dat ik nu al zo dichtbij kom……Ik had deze wedstrijd graag gewonnen, maar Sam was op de belangrijke momenten net stabieler, en daar ligt voor mij de uitdaging om dat ook te kunnen.

In de dubbel speelde ik samen met James Shaw uit Engeland en hebben we uiteindelijk de finale nipt verloren, na en beslissende match tiebreak van het duo Schröder/Hasterok.

Uiteindelijk dus een geweldige week met 2 finales.