0

1e Internationale Titel

By 7 mei 2018december 12th, 2018Algemeen

Van 28 April tot 1 mei speelde ik het “1e Trophy International City of Cantù”toernooi in Italie. Met een bijzonder goed resultaat. Na een zenuwslopende finalewedstrijd ( en 10! gemiste matchpoints) tegen de 1e geplaatste Italiaan Alberto Corradi wist ik met 7-5 7-5 het toernooi in de quad singel te winnen, en schreef ik mijn 1e internationale titel op mijn naam. In de dubbel speelde ik met de Roemeen Alexandru Craciun en behaalden we de 2e plaats.

“Wat geweldig is dit. Ik had vanochtend lekker vroeg ingespeeld en daar bespraken we wat ik moest doen om een kans te maken, en dat klopte precies! Tot 7-5, 5-0 doe ik dat eigenlijk perfect, zeker in de 2e set. Vervolgens begint hij zijn spel aan te passen, en raak ik de kluts helemaal kwijt. Op 5-5 in de 2e set vroeg ik me af wat er gebeurd was, en gelukkig kon ik weer terugvallen op de afgesproken tactiek. Waarom het daarvoor niet ging? Geen idee……Het werd een mentaal spelletje, en het zal de ervaring ook zijn. Ik heb veel geleerd de afgelopen dagen, maar wat ben ik blij met deze uitkomst”.

Een geweldige prestatie van Niels waarin hij onder lastige omstandigheden uitstekend tennis heeft laten zien. Alleen dit al is een groot compliment waard!!!!!, aldus Hans Jurgen Striek